27
مارس
مشخصات فنی سختی گیر های رزینی شرکت شوفاژ مخزن
امتیاز دهی کاربران
( رای)سختی گیر های رزینی
سختی گیر رزینی چیست ؟
سختی گیر مکانیکی (water sofetner) ، یا سختی گیر های تبادل یونی، رایج ترین انواع سختی گیر در بازار هستند. کاندیشنر های شیمیایی و فیزیکی، اگرچه گاهی اوقات به عنوان ” نرم کننده ” به آنها رجوع می شود، اما مواد معدنی سخت را از آب پاک نمی کنند، بلکه از ته نشنین شدن یا چسبیدن آنها به سطوح، جلوگیری می کند.
تنها راه حل برای نرم کردن آب سخت، پاک کردن مواد معدنی کلسیم و منیزیم، از آب می باشد. فقط سختی گیر های تبادل یونی (یا همان رزینی) و برخی روشهای فیلتراسیون، این کار را انجام می دهند.
سختی گیر های رزینی
بر اساس جایگزینی یون های سخت منفی در آب سخت با اتم های سدیم مثبت، که در رزین موجود در سختی گیر، موجود هستند، کار می کند. این رزین ها باید بطور متناوب احیاء (بک واش back wash) گردند تا از رسوب مواد معدنی سخت در آنها جلوگیری گردد.
این کار با عبور دادن آب نمک، از رزین صورت می گیرد. در طی فرآیند احیاء (بک واش)، آب سختی گیر به دور ریخته می شود، و در نتیجه فقط آب سخت در دسترس خواهد بود. این کار معمولا در طی مدت زمان شب انجام می گیرد. یک راه حل دیگر، استفاده از دو منبع رزین می باشد طوریکه وقتی یکی از آنها در حال احیاء می باشد، دیگری سرویس می دهد.
مزایا سختی گیر رزینی :
سختی گیر های تبادل یونی، تمامی نیاز های آب نرم واقعی را برای مصارف خانگی و صنعتی، برآورد می کنند.
معایب سختی گیبر رزینی:
اشکالات اصلی سختی گیر های تبادل یونی عبارتند از :
گران بودن آنها، بالا بودن هزینه راه اندازی و نگه داری آنها، و جاگیر بودن سختی گیر.
0 دیدگاه