26
مارس
سختی گیر رزینی شرکت شوفاژ مخزن +شوفاژمخزن سازنده انواع سختی گیر
امتیاز دهی کاربران
( رای)سختی گیر :
املاح کلسیم و منیزیم از جمله عمده ناخالصی های آب به شمار می روند. مقدار بیش از حد این املاح، برای مصارف صنعتی و خوراکی مناسب نمی باشد. سختی آب، عامل تشکیل رسوب در دیگ های بخار، مبدل های حرارتی، برجهای خنک کننده و سیستم های سردکننده و … می باشد. سختی گیرهای رزینی شوفاژ مخزن راه حل مناسبی برای مقابله با سختی آب می باشد.
در آب های صنعتی بالا بودن سختی آب سبب تشکیل رسوبات سخت در جدار لوله ها، دیگ های بخار و آب گرم می گردد که علاوه بر افزایش افت فشار در طول مسیر لوله، سبب کاهش ضریب انتقال حرارت می شود.
بالا بودن سختی در آب های آشامیدنی سبب ایجاد طعم خاص و امراض مختلف می گردد. حد مجاز سختی آب های آشامیدنی مطابق استاندارد WHO به میزان ۲۵۰ میلی گرم در لیتر بر حسب CaCo3 تعیین شده است.
موارد کاربرد:
۱- کاهش سختی آب های آشامیدنی
۲-حدف سختی آب تغذیه دیگ بخار
۳- حدف یا کاهش سختی آب سیستم های گرمایش و سرمایش
۴- حدف یا کاهش سختی آب مورد نیاز در صنایع مختلف
0 دیدگاه